Despre noi


DeltaOffice.Ro este platforma de comerț electronic și marcă a societății Media Responsive SRL, fondată în anul 2013 la Constanța, persoană juridică de drept privat, cu capital integral românesc. Media Responsive este specializată în comercializarea produselor de papetărie, rechizitelor școlare, accesoriilor de birou, software, produselor pentru protecția muncii, mobilierului și decorațiunilor din gama office.Din anul 2017 prin intermediul magazinului online DeltaOffice venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, persoanelor fizice, firmelor private, întreprinderilor și organizațiilor, cu diverse categorii de produse atent selectate din portofoliile celor mai importați producători mondiali din domeniul papetăriei, pornind de la articole mici, consumabile, produse de uz cotidian, mașini și echipamente pentru birou, până la mobilier și aparate profesionale și semi-profesionale menite a crește eficiența muncii în mai toate domeniile de activitate.

 

Prin intermediul platformei de comerț electronic DeltaOffice facilităm într-un timp record accesul clienților noștri la toate datele și informațiile necesare care pot afecta decizia de cumpărare atunci când discutăm despre produse pentru ușurarea muncii noastre și ergonomia mediului de lucru. Transferăm către dumneavoastră experiența noastră dobândită în ani de zile astfel încât să puteți beneficia direct de cele mai noi și ingenioase realizări tehnologice ale producătorilor din întreaga lume.

 

Administrăm un vast portofoliu de clienți, persoane fizice și societăți, care activează în diverse domenii de activitate precum sănătate, comerț, agricultură, servicii portuare, baruri și restaurante, turism, industria frumuseții, școli și instituții publice. Prin interacțiunea permanentă cu partenerii și clienții noștri, cu piața în care ne dezvoltăm, învățăm mereu și ne adaptăm deopotrivă gamele de produse și serviciile noastre pentru a răspunde nevoilor și standardelor actuale de cost și calitate.


© 2019 UNIGRAPHIX PRO SRL | R.C.:  J13/3612/2017 | CIF: RO38438785

Toate drepturile rezervate