Laminator A3 Voyager™ Fellowes

Rating:
Produs de Fellowes, SUA
Cod produs: FE5704201
Greutate: 9.95 kg
Pret: 2315.00 lei / buc

Produsul nu se afla pe stoc!

Detalii produs Laminator A3 Voyager™ Fellowes:

  • Sistem unic AutoSense care detecteaza grosimea foliei si ajusteaza automat setarile de laminare corespunzator
  • Incalzire in 4 minute
  • Laminare la cald cu folie de 75/80-250 microni
  • Posibilitate de laminare la rece
  • Auto Reverse system (sistem de intoarcere a documentului care se lamineaza), care permite realinierea si indepartarea foliei in cazul nealinierii corecte
  • Design ce permite accesul usor pentru mentenanta, curatare sau inlaturare documente
  • Oprire automata dupa 30 min de inactivitate pentru prevenirea supraincalzirii si reducerea consumului de energie

Descriere

Conceput pentru utilizarea zilnică în birouri mari cu volum mare de lucru,  Voyager prezinta caracteristici intuitive de control pentru o laminare sigură şi eficientă. Tehnologia unică AutoSense detectează grosimea foliei și reglează automat setarea optimă pentru laminare. Sistemul cu patru role şi curea ghidează documentele în interiorul laminatorului prevenind blocajele şi asigurând o laminare perfectă de fiecare dată. Voyager se încălzește în doar patru minute iar tehnologia HeatGuard izolează căldura în interiorul laminatorului, astfel încât exteriorul este confortabil la atingere. Rapid și ușor de utilizat , Vozager este un instrument esențial pentru birourile cu un volum mare de lucru, agenţiile de marketing sau firmele care doresc să înbunătăţească aspectul proiectelor lor.

Caracteristici

Tehnologia unică AutoSense detectează grosimea foliei și reglează automat setarea optimă pentru laminare. Este capabil să lamineze documente de până la 317,5 mm lățime în folii de 250 mic. Sistemul de control avansat HotSwap permite utilizatorilor să regleze instantaneu setările fără să fie nevoiţi să aştepte laminatorul să se încălzească sau să se răcească. Sistemul cu patru role şi curea ghidează documentele în interiorul laminatorului prevenind blocajele iar funcţia de Auto Reverse îndepărtează documentele automat în cazul unei probleme.  Voyager se încălzeşte în numai patru minute şi dispune de un control avansat al temperaturii, asigurând rezultate optime de fiecare dată. Voyager laminează cu până la 900 mm/min adică aproximativ 20 sec pentru un document A4. Tehnologia HeatGuard izolează căldura în interiorul laminatorului, astfel încât  laminatorul poate fi atins făra probleme. Laminatorul are, de asemenea, o funcție de închidere automată pentru economisirea energiei și pentru a preveni supraîncălzirea. Setările multiple de temperatură permit folosirea foliilor de până la 250 mic.

Datorită ecranului LCD, Voyager este extrem de ușor de utilizat interfaţa fiind foarte intuitivă. Indicatorii audio şi vizuali anunţă când laminatorul este gata de folosire. Designul permite deasemenea accesul uşor pentru mentenanţă, curăţare sau înlăturarea documentelor.

 


Detalii tehnice  
Format A3
Grosimea maxima a foliei de laminare (mic) 250
Latime document (mm) 317.5
Viteza laminare (mm/min) 900
Timp de incalzire (sec) 240
Laminare la rece Da

Fise tehnice pentru Laminator A3 Voyager™ Fellowes:


Parerea cumparatorilor:


Adauga parerea ta despre produs:

Antispam*:   + 9 -   =* Toate campurile sunt obligatorii

© 2020 UNIGRAPHIX PRO SRL | R.C.:  J13/3612/2017 | CIF: RO38438785

Toate drepturile rezervate